més buscats policia

La Policia Nacional ha detingut tres dels 10 fugitius més buscats a Espanya. L’última detenció s’ha produït aquest dimarts a Alacant. Es tracta de Diego Darío González Ghersi, un home condemnat per abusar sexualment de la seva filla menor d’edat que havia fugit per evitar ingressar a presó. Segons informa la Policia Nacional, la localització i detenció d’aquest delinqüent ha estat “extremadament difícil” pel gran canvi físic que havia fet.

Lentilles per canviar el color dels ulls o plantilles per semblar més alt

Després de la publicació de la llista dels fugitius més buscats, la Policia Nacional va rebre diverses informacions que situaven González Ghersi a la província d’Alacant. Tot i això, el cos policial assegura que la localització definitiva ha estat molt complicada perquè s’havia deixat la barba i el cabell llargs, tenyits de ros, utilitzava lentilles de colors, plantilles per semblar més alt i va fer-se més tatuatges per dissimular els que tenia.

Els agents també van observar que el detingut feia canvis de domicili sovint i realitzava feines poc qualificades per subsistir sense cridar l’atenció.

detingut més buscat policia

La llista dels més buscats es redueix a set delinqüents

Amb la detenció d’aquest fugitiu, la llista dels més buscats publicada a finals de maig es redueix a set. La Policia Nacional va enxampar els altres dos a principis de juny. Alguns d’aquests fugitius estan en crida i cerca des de fa més de 15 anys i se’ls reclama des de jutjats nacionals i internacionals per homicidis, tràfic de drogues o robatoris.

El cos policial demana que qualsevol dada que pugui ajudar a localitzar-los es faci arribar a través del correu electrònic losmasbuscados@policia.es o trucant al 091. També recorden que se’n farà un tractament confidencial.