Els agents de la Guàrdia Urbana van detenir el 30 de març un home de 49 anys per haver cremat, presumptament, diversos contenidors a Nou Barris. Una patrulla en va fer el seguiment i el va enxampar després d’haver calat foc a un contenidor amb un encenedor. No és un fet aïllat al districte, on es calcula que el 2017 es van cremar intencionadament 182 contenidors, amb un cost estimat de 287.000 euros.

Després de fer-li un seguiment, una patrulla de la Guàrdia Urbana va detenir el 30 de març un home de 49 anys a qui s’acusa de crema reiterada de contenidors a Nou Barris. Una trucada feta a les 23 h va alertar els agents d’un incendi a un contenidors al carrer de la Selva, al barri de Porta.

Poc després, una patrulla va localitzar un sospitós, que anava obrint contenidors i comprovant-ne l’interior. Els agents van confirmar les sospites quan van veure que treia un encenedor i calava foc al contenidor a la cruïlla del carrer d’Argullós amb Enric Casanovas, a la Prosperitat. Tot i que va marxar ràpidament, el van detenir.

A través d’una nota de premsa, la Guàrdia Urbana ha explicat que durant l’any 2017 al districte de Nou Barris es van cremar de forma intencionada un total de 182 contenidors, amb una repercussió econòmica estimada de 287.000 euros.