La nit de dissabte a diumenge, la llum de les llanternes ha mantingut viva la caminada, que ha vist com abaixava el volum de caminats.  Malgrat tot, l’Àlex, ha continuat tota la nit caminant sense parar, mentre la resta de gent que ha participat ha anat fent torns per anar-li fent companyia i no deixar-lo sol en cap moment.

Al matí ha arribat la pluja i, malgrat que ha deslluït algunes de les activitats que hi havia previstes, també hi ha donat un toc èpic en el moment en què han començat a aparèixer gent sota els paraigües per continuar amb la caminada. A dos quarts d’una és quan s’ha posat punt final a l’acció després de 24 hores caminant i molts quilòmetres a l’esquena.

L’acció ha comptat amb el suport de diverses cares públiques, com la de Jordi Pessarrodona, el regidor de Cultura de Sant Joan de Vilatorrada que està acusat del delicte d’odi i desobediència per fotografiar-se amb un nas de pallasso al costat d’un guàrdia civil al Departament de Governació. Però Pessarrodona no ha estat l’únic, diversos familiars dels polítics empresonats també s’han desplaçat fins a la Model per agrair a la gent que hagi participat en la iniciativa.

Aquest diumenge al matí, s’ha celebrat una xerrada amb la participació de Laura Masvidal, dona de Joaquim Forn, i Pepe Beúnza de la Crida per la Llibertat. Hi havia previst també una arrossada en acabar la caminada però la pluja ha obligat a anul·lar-la.