Aquest diumenge al matí, la Llotja de Mar s’ha despertat amb pintades en contra del Consell de Ministres que hi ha convocat a Barcelona el proper 21 de desembre just en aquest edifici. Entre els missatges n’hi ha un en anglès que anima el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, a marxar a casa seva. S’hi pot llegir amb anglès: “Go home, Pedro“.

A la façana s’hi han pintat estelades i llaços grocs per reclamar la llibertat dels presos independentistes. S’hi han vist també pintades amb el lema “revolució 21D”.

Pintades Llotja de Mar

És un dels primers senyals de les mobilitzacions que entitats independentistes estan preparant de cara el 21-D en contra la celebració del Consell de Ministres.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Aturada de país el 21 de desembre o vaga general? Totes les manifestacions convocades” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https://beteve.cat/societat/manifestacions-21-desembre-2018-barcelona-catalunya/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]