Port de Barcelona

Aquest divendres, entrevistem al president del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, per parlar de la situació política actual i de la possible entrada de Vox al consistori, en les pròximes eleccions municipals. També aprofundim en el malestar dels comerciants del centre de la ciutat, que estan preocupats per com els poden afectar les mobilitzacions que s’han convocat per divendres que ve, 21-D, com a mostra de rebuig de la celebració del consell de ministres a Barcelona.


Collboni qualifica Valls de “candidat de laboratori”

El PSC ha fet una crida a frenar l’entrada de partits d’ultradreta, com Vox, a l’Ajuntament de Barcelona. El líder municipal dels socialistes, Jaume Collboni, es mostra preocupat per la tendència a l’alça d’aquests partits i en responsabilitza directament al PP i a Ciutadans. Collboni també ha carregat contra la candidatura de Manuel Valls a les eleccions municipals, a qui ha acusat de fer propostes econòmicament insostenibles i de ser “un candidat de laboratori”:

Preocupació dels comerciants pel 21-D

Els comerciants del centre de Barcelona estan preocupats

pels possibles aldarulls que es puguin derivar de les mobilitzacions que s’han convocat pel 21-D. En parlem amb Pròsper Puig, vicepresident de Fundació Barcelona Comerç:

L’actualitat a les xarxes

Casado està molt preocupat pels veïns que ja no comparteixen ascensor i els familiars que ja no sopen junts la Nit de Nadal. A una setmana del 21-D, el que de veritat preocupa a les xarxes són els problemes d’espai a Barcelona. Especialment, que no hi haurà prou lloc per aparcar la quantitat de cotxes que s’esperen. És el resum de les xarxes del Toni Noguera:

El Podcast

Us resumim en 20 minuts els millors moments dels debats del ‘Hashtag Barcelona‘ d’aquesta setmana: la manifestació de demà dissabte a Madrid amb el lema “No hi ha justícia”, impulsada per Clam per la Llibertat; les polítiques per treure de la circulació els vehicles més contaminants del centre de les ciutats; el futur del 22@; i la invisibilització de l’esport femení:

Cinema

El Roger Granel fa aquesta setmana un repàs de les nominacions als Gaudí i als Goya i recomana algunes activitats audiovisuals a la ciutat, com la mostra de cinema italià als Verdi:

Aquí us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: