El nou Casal per a Gent Gran del Bon Pastor s’ha traslladat del passatge de Mollerussa al carrer d’Alfarràs número 30. El local té 923 metres quadrats, la qual cosa suposa duplicar l’espai anterior, i disposa d’una sala de formació, una sala de jocs, un espai expositiu, una sala d’informàtica, un bar i una gran sala polivalent que tindrà una entrada independent perquè pugui ser utilitzada més enllà dels horaris d’obertura del casal.

La nova cuina també hi té un paper important perquè s’hi durà a terme el programa ‘Àpats en companyia’, una activitat orientada a potenciar un envelliment actiu i saludable, mitjançant una alimentació adequada. 

L’emplaçament nou també suposa una millora en l’accessibilitat, ja que ocupa els baixos d’un dels edificis de nova construcció que s’ha fet servir per al reallotjament dels veïns de les cases barates. Dues persones de la Fundació Pere Tarrés, gestors de l’equipament, s’encarreguen d’informar i dinamitzar el casal, que obre cada dia de la setmana en horari de matí i tarda, menys diumenge, que obre només a la tarda.

Aquest canvi d’ubicació del casal permet a l’Institut Escola els Til·lers ampliar la seva superfície. L’antic casal estava situat en un dels edificis emblemàtics del barri, pròxim a les cases barates, i es destinava al cobrament de la mensualitat als llogaters d’aquestes construccions històriques.