Entre les nombroses pintades també hi ha proclamacions a favor del règim d’Adolf Hitler i atacs contra el fotoperiodista Jordi Borràs i el periodista Xavier Rius, tots dos especialitzats en l’ultra dreta. No és la primera vegada que aquests periodistes reben amenaces i insults. Per tot això, tant el director de l’Escola Ramon Llull, com Jordi Borràs i Xavier Rius tenen previst posar les corresponents denúncies als Mossos d’Esquadra. Denunciaran un delicte d’odi ideològic, exaltació del nazisme i amenaces.

Ja és la segona vegada que l’escola Ramon Llull de Barcelona rep aquest tipus de pintades des del dia del referèndum. El primer cop va ser el 10 d’octubre, quan un grup de persones va escriure pintades feixistes amb missatges semblants a la façana de l’edifici. Tant les pintades d’aquesta vegada, com l’anterior, van signades amb les sigles AMAB.

Cal recordar que l’edifici on hi ha l’escola Ramon Llull és noucentista i està catalogada com a patrimoni històric i artístic. Precisament, la façana va ser restaurada fa dos anys.

Els missatges ja han estat esborrats. La tinenta d’alcalde de Drets Socials, Laia Ortiz, ha demanat a través d’un tuit que s’aturin les “agressions i pintades amenaçadores” a les escoles.