Una pertorbació arribarà a casa nostra a partir de dilluns, 21 de novembre. Aquesta situació meteorològica suposarà un canvi important de temps, malgrat que la temperatura no baixarà gaire perquè la pertorbació ens enviarà vent que, majoritàriament, serà de component sud-est (càlid però humit).

Dilluns plourà a bona part del país, de fet, la pluja ja començarà la nit de diumenge a dilluns i es podran acumular quantitats de més de 20 l/m2. També es preveu que el vent bufi moderat i desencadeni mala mar. La temperatura, però, podrà arribar fins als 16 ºC a la ciutat.

Dimarts i dimecres continuarà la mateixa situació de temps, encara que podrà refrescar una mica més. La pluja caurà a la ciutat de forma intermitent però el vent de llevant facilitarà que caiguidurant tota la jornada i s’enregistrin quantitats superiors als 20 l/m2. Continuaran la mala mar i el vent moderat i els termòmetres es mouran entre els 11 i els 15 ºC.


La previsió per dijous no és clara. L’actualització dels mapes preveuen encara força inestabilitat. La pertorbació seguirà tossuda a les nostres latituds i la pluja podria seguir afectant Barcelona, tot i que de forma menys abundant.