Des de l’1 de juny, les estàtues humanes de la Rambla no actuen en el seu espai habitual per la celebració del Tast de la Rambla, un esdeveniment gastronòmic que ha ocupat l’espai fins al 12 d’aquest mes, però que encara no s’ha acabat de desmuntar del tot. Això ha provocat malestar entre el col·lectiu d’estàtues, que critiquen l’ocupació de l’espai que tenen assignat.

Les estàtues humanes de la Rambla han carregat contra l’Ajuntament perquè no han pogut recuperar el seu espai d’actuació habitual després de la fira Tast a la Rambla. El col·lectiu critica que, malgrat que el consistori els va assegurar que a partir del 12 de juny podrien tornar a actuar amb normalitat, encara no han pogut fer-ho. El motiu és que diversos elements de l’esdeveniment gastronòmic com pèrgoles i tanques segueixen muntats al tram final del passeig.

Les estàtues humanes també han assegurat a betevé que no han rebut resposta per part dels representants municipals, malgrat que els han escrit reiteradament.

Des de l’Ajuntament, asseguren que a partir de dimarts les estàtues humanes ja podien reprendre la seva activitat i que, tot i això, se’ls va donar una alternativa perquè s’ubiquessin en un altre espai.