En Martí i en Pau estan en plena recerca. Entre fulles i matolls han pogut trobar petits objectes amagats. Durant tot el matí, les famílies s'han pogut acostar als Jardins del Baluard, un dels indrets amb més encant de Barcelona, per celebrar un dia com avui. Les portes s'han obert a les 11 del matí i fins dos quarts d'una el més petits de la casa han recorregut l'espai per aconseguir, finalment, una figura de xocolata de grans dimensions. Els pares també hi han participat. És la segona vegada que el Museu Marítim de Barcelona posa en marxa una activitat com aquesta. Els jardins obren les portes el primer i el tercer diumenge de cada mes, però també aprofiten els dies festius, com Sant Jordi o Santa Madrona, per dinamitzar l'indret. A banda de celebrar la Pasqua, un dels objectius principals és doncs conservar els jardins, un espai històric que, segons diuen, no s'aprofita. Després d'una hora i mitja buscant sense parar, alguns s'han emportat el premi a casa: els ous i les llaminadures que han recollit, les baldufes que han trobat i, sobretot, la figura de xocolata que els havien promès.

Hi havia ous, llaminadures i altres sorpreses entre les flors i els matolls de l’indret. Des de les 11 fins a dos quarts d’una, famílies d’arreu de Catalunya i també turistes s’han acostat als Jardins del Baluard, un dels indrets amb més encant de Barcelona, per celebrar el dia d’avui. Nens de totes les edats han buscat amb entusiasme tres baldufes: si les trobaven, rebien com a premi una figura de xocolata de grans dimensions.

És la segona vegada que el Museu Marítim de Barcelona posa en marxa una activitat com aquesta per Pasqua. L’any passat ja va ser tot un èxit: els més petits havien de buscar bitllets de xocolata per aconseguir, finalment, una bona mona. A banda de celebrar festes determinades, com Sant Jordi o Santa Madrona, els Jardins del Baluard també obren les portes el primer i el tercer diumenges de cada mes. Així dinamitzen l’espai històric i el donen a conèixer com a emblema de la ciutat.