La Helen estudia a Barcelona. Aquests dies té feina de la universitat i amb el bon temps ha decidit repassar la lliçó a la platja. "Tinc exàmens la setmana vinent, ha plogut els últims dies i només volia anar a la platja, relaxar-me a la sorra, així que he portat els meus llibres i és increïble." Com ella molts barcelonins que s'han quedat durant la Setmana Santa han aprofitat el sol del matí per passejar vora el mar. Alguns fins i tot han començat la temporada d'estiu. "Cada any comencem aquestes dates, una mica més tard, una mica abans, però sempre comencem per aquestes dates i ja passem fins al desembre." Els menys agosarats han preferit quedar-se al passeig marítim i, cap al migdia, les altes temperatures convidaven a molts a seure a les terrasses i fer un vermut. "Una imatge que no té res a veure amb la que ha deixat la tarda. La majoria de terrasses descobertes estaven buides. Les persones que s'han quedat a Barcelona han hagut de buscar un pla alternatiu, si és possible sota cobert." Aquest Divendres Sant ha començat ben asolellat però ha acabat passat per aigua.

Tot i l’operació sortida, també hi ha qui ha optat per quedar-se a la ciutat durant les vacances de Setmana Santa. El temps, però, ha determinat les activitats que han fet els barcelonins al llarg del dia.

Al matí, molts han aprofitat el sol per passejar vora el mar. Alguns, fins i tot, han començat la temporada d’estiu. La Helen, per exemple, estudia a Barcelona i ha aprofitat el bon temps per repassar la lliçó a la platja. Els menys agosarats han preferit quedar-se al passeig marítim i, cap al migdia, les altes temperatures convidaven molta gent a seure a les terrasses i fer un vermut.

A la tarda, però, la imatge ha estat ben diferent. La majoria de terrasses descobertes estaven buides. Les persones que s’han quedat a Barcelona han hagut de buscar un pla alternatiu sota cobert.