CHRISTIAN ESCRIBÀ, pastisser "Aquesta mona està feta de xocolata negra, el que és l'interior. Després li hem aplicat una pintura de xocolata blanca per sobre i tot el que són les decoracions de color taronja i gris estan fetes amb merenga i pasta de sucre. La merenga està treballada amb la màniga, puntet a puntet."

La pastisseria Escribà s’ha sumat a la bogeria generada per l’estrena de la setena entrega de ‘Star Wars’ i ha dedicat la seva gran mona de Pasqua d’enguany a aquesta saga d’aventures galàctiques. La mona, dedicada al personatge icònic de l’última pel·lícula, BB-8, fa un metre i mig d’alt. La pastisseria Escribà fa una mona d’exposició —no està a la venda— des de 1906.

Els personatges de la coneguda saga de ciència ficció han envaït la pastisseria Escribà per presentar una de les mones més espectaculars que es fan a la ciutat. El nou robot BB-8 està elaborat amb més de 50 quilos de xocolata negra i també compta amb decoracions fetes amb xocolata blanca i merenga. La mona de ‘Star Wars’ es podrà veure a la pastisseria durant les pròximes setmanes per tots aquells que la vulguin fotografiar.