El carrer ple de paraigües no augurava un bon desenllaç. Centenars de persones han esperat durant una bona estona per veure Jesucrist i l'Esperança Macarena. "Esperemos que pare y salgan" "Siempre venimos" No només els devots, sinó també estrangers encuriosits. "Venimos de Italia y queríamos ver la procesión" A l'església de Sant Agustí, el patiment s'ha fet notar, sobretot tenint en compte que diumenge es va suspendre el seguici de la burriqueta a causa dels ruixats. SARA LÓPEZ / LAURA SERRA "Finalment la pluja ha minvat i les processons programades per aquesta tarda han pogut sortir, tot i que amb una hora de retard". Fa poca estona ha sortit la processó de Nostra Senyora de les Angústies, una de les que més sacrifici necessita... per aquesta imatge. Els membres de la germandat no tenen cap més remei que agenollar-se per fer passar la verge per la porta. I a partir d'aquí, encara els queda un llarg camí, perquè les imatges recorreran el centre fins gairebé les onze de la nit.

La Confraria de Jesús del Gran Poder i l’Esperança Macarena ha preferit no arriscar-se i, per això, ha esperat gairebé una hora que parés de ploure per sortir al carrer. La processó més important de Divendres Sant ha sortit des de l’església de Sant Agustí, on s’esperaven un centenar de persones.


La processó s’ha trobat amb dues processons més al Pla de la Seu, fent coincidir les dues figures amb la de Nostra Senyora de les Angústies. La segona processó, del Crist de la Bona Mort, ha estat recuperada fa només dos anys, i la tercera s’inicia des de l’església de Sant Jaume.

La processó de Nostra Senyora de les Angústies és una de les que més sacrifici necessita, ja que els membres de la germandat no tenen cap més remei que agenollar-se per fer passar la verge per la porta. Es tracta, a més, d’una processó llarga ja que les imatges recorren el centre fins gairebé les onze de la nit.

Diumenge passat, dia de Rams, la pluja va obligar a la confraria de l’Esperança Macarena a suspendre la processó de la Burriqueta.