L’ONCE dedicarà un cupó a la Rambla de Barcelona. Serà el del sorteig de dimarts, 7 de març. En la butlleta s’hi pot veure una foto aèria del passeig. La iniciativa forma part de la sèrie monogràfica dedicada als carrers i avingudes principals sota el lema “A peu de carrer”. Es posaran a la venda un total de cinc milions de bitllets que porten una foto incorporada de la Rambla feta per l’artista barceloní Toni Tugues.

Quin premi es pot guanyar?

Amb el Cupó Diari de l’ONCE es pot guanyar un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. També hi ha premis més petits de 250, 25, sis i dos euros.

Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya, ha lliurat aquest divendres a Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, una imatge emmarcada del cupó. Aprofitant la presentació de la butlleta, un grup de persones cegues ha fet una visita guiada pels espais més emblemàtics de la Rambla: Font de Canaletes, Reial Acadèmia de les Ciències i les Arts de Barcelona, la Pastisseria Escribà, el Palau de la Virreina, el Liceu i el carrer de Ferran. Ho han fet acompanyats d’un guia.

La sèrie de cupons “A peu de carrer” fa un recorregut per les vies més emblemàtiques de 50 ciutats, “plenes de vida i de gent que passeja d’una banda a l’altra”, segons explica l’ONCE. A Catalunya també formaran part d’aquesta col·lecció l’avinguda de s’Agaró de Platja d’Aro, el carrer Major de Lleida i la Rambla Nova de Tarragona.