Els veïns de Nou Barris es queixen que des de fa temps hi ha massa incidents amb el subministrament elèctric. Afirmen que a Can Peguera s'han registrat apagades a causa de l'antiguitat de les instal·lacions. Les Roquetes també ha viscut capítols a les fosques i a la llista s'hi afegeix l'avaria del transformador de la Trinitat Nova. Per això reclamen solucions a l'Ajuntament. El darrer tall elèctric a Can Peguera es va produir fa tot just una setmana. De fet, les apagades són habituals a la història del barri. Els pals de llum i les línies aèries necessiten una actualització. ANDREU RICO, veí de Can Peguera "Aquí hem tingut sempre insuficiència de força, també hem tingut problemes amb l'enllumenat públic i ara, concretament aquests diez, tenim uns quants carrers, on els fanals no donen llum, no hi ha corrent. Les conseqüències són caminar pel barri a la nit totalment a les fosques perquè no hi ha aparadors, ni botigues…" "Sempre diuen que ho arreglaran, que ho arreglaran, però torna un altre cop. L'altre dia hi havia les furgonetes al carrer, i era una altra vegada perquè havia saltat el diferencial. Hem d'esperar, però és clar, la gent s'emprenya." En el cas de les Roquetes, quan arriba l'hivern també tornen les apagades. La causa podria ser que l'augment de la demanda energètica no ha anat acompanyada de l'ampliació de la potència dels transformadors per part de les companyies elèctriques. AMPARO ITURRIAGA, presidenta AV Roquetes "Todas las instalaciones aquí en Roquetes son deficitarias y, aparte, todo lo que compete a Fecsa Endesa no se hace. Ya hubo el año pasado gente que se quedó la noche de Navidad sin poder hacer la cena. Aquí hay una lucha con las compañias que es tremenda." Els veïns van demanar al consell plenari que les companyies desenvolupin un pla director que actualitzi la xarxa elèctrica de Nou Barris. L'Ajuntament es va comprometre a estudiar la situació i fer de mitjancer entre les parts. De moment, el que sí que és segur és que Endesa soterrarà el transformador de la Trinitat Nova, després de l'incident que va deixar sense electricitat 1.000 abonats durant nou hores.

Els problemes de sumministrament elèctric també es repeteixen en altres barris del districte com el Turó de la Peira o Torre Baró. I, a Trinitat Nova, fa dues setmanes una avaria al transformador de la Trinitat Nova va deixar sense llum un miler d’abonats.

Per això, els veïns van demanar al consell plenari que les companyies desenvolupin un pla director que actualitzi la xarxa elèctrica de Nou Barris. L’Ajuntament es va comprometre a estudiar la situació i fer de mitjancer entre les parts. De moment, el que sí que és segur és que Endesa soterrarà el transformador de la Trinitat Nova.