Més d’una quarantena de centres de culte i entitats participen en la sisena edició de la Nit de les Religions. La jornada se celebra durant tot el cap de setmana del 18 i 19 de setembre i per primer any Nou Barris hi ha participat. Durant aquest dissabte han obert portes, entre d’altres, la Parròquia de Santa Engràcia, el Centre Islàmic de Nou Barris, el Banc d’Aliments de l’Arxiprestat Trinitat – Roquetes i l’Associació Espiritual Brahma Kumaris.

L’objectiu és que la gent no només visiti, sinó que pregunti, s’interessi i s’informi sobre les altres religions i el que ens podem aportar mútuament”
Quim Cervera, coordinador del Grup de Diàleg Interreligiós de Nou Barris

L’objectiu de la Nit de les Religions és crear un espai de trobada i diàleg entre la ciutadania i les entitats de diverses tradicions religioses i espirituals: cristianes de diferents denominacions, musulmanes, jueves, budistes, hindús, sikhs, entre moltes d’altres. Durant el cap de setmana s’han programat una gran varietat d’activitats, presencials i virtuals, com xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades.