nadons Clínic carnestoltes

Per cinquè any el Carnestoltes torna a envair el Servei de Neonatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona. Aquest cop, els 15 nadons que hi ha ingressats han sigut indis per un dia i disfressats amb corones de plomes i trenes de molts colors. Aquesta iniciativa, que va sorgir de l’equip d’infermeria l’any 2019, pretén humanitzar la cura dels nadons i famílies i celebrar aquesta festivitat en el Servei, on els ingressos poden ser molt llargs.

Les disfresses estan confeccionades per les infermeres pediàtriques i Mireia Pérez, creadora d’una marca de roba i complements infantils que col·labora amb els nadons de l’UCI neonatal en diferents projectes.

L’any passat, els nadons es van disfressar de barrufets i és una festa que té molt bona acceptació entre les famílies dels nadons: “Cada any estan feliços de rebre aquesta sorpresa”, explica Erika Sánchez, coordinadora assistencial del Servei de Neonatologia. Aquest Carnestoltes, a més a més, una pacient de la seu Plató ha volgut participar en la festivitat i també s’ha disfressat d’indi com el personal sanitari. Així doncs, aquesta celebració sembla que cada any té més adeptes.