Una fuga d’aigua al carrer de Girona durant les obres que s’hi estan fent per culminar la superilla de l’Eixample ha obligat a tancar una estació de l’L4 durant més d’una hora. Es tracta de l’estació Girona, ubicada entre els carrers de Consell de Cent i Diputació. A banda d’impedir-hi l’accés als usuaris, els combois no han efectuat la parada reglamentària entre les 16 i les 17.20 h.

Tal com ha pogut saber betevé, la incidència s’ha produït perquè ha rebentat una canonada de les obres. Això està provocant que l’aigua caigui gairebé en cascada dins de les instal·lacions del metro. Un cop ha finalitzat el filtratge de l’aigua, s’han netejat totalment els vestíbuls i les andanes.

Diversos veïns de la zona, sense aigua

Tal com mostren les imatges captades per un testimoni dels fets, l’aigua ha sortit amb força i ha inundat parcialment els entorns del punt de fuita: “El carrer de Girona sembla el riu Ebre ara mateix”, diu el ciutadà que ha gravat el vídeo.

La fuita s’ha produït pels volts de les 16 h i ha provocat que diversos veïns de la zona s’hagin quedat sense aigua des d’aleshores, tal com ha pogut saber betevé. Segons ha confirmat Aigües de Barcelona, l’avaria ha afectat el subministrament als carrers de Girona, Consell de Cent, Aragó, Bruc, Bailèn i al passeig de Sant Joan.