El Rei de la Màgia, situat al carrer de Jonqueres, està tancat aquest cap de setmana a causa d’una inundació per una fuita d’aigua de la xarxa de subministrament. Cap a les nou del vespre de divendres, l’aigua es va començar a filtrar des de la porteria de l’edifici. Segons els responsables del local, els tècnics d’Agbar van trigar dues hores a tallar la canonada rebentada i, en aquest temps, la fuita es va escampar per totes les instal·lacions, inclòs el soterrani, que també va quedar inundat. L’aigua, barrejada amb fang, ha arribat a un pam d’altura.

A causa de la inundació, els responsables d’El Rei de la Màgia han hagut de cancel·lar totes les activitats programades per a aquest cap de setmana, que incloïen els espectacles d’Amilkar i les tres sessions del Mag Stigman.

La fuita va obligar a tallar el subministrament d’aigua a vuit finques del mateix carrer. Finalment aquest matí l’empresa ha pogut arreglar la canonada i s’ha restablert el servei a tot el carrer. Ara caldrà netejar el fang i valorar els desperfectes que ha causat l’aigua.