La xifra de membres dels cossos de seguretat al centre de la ciutat es modularà en funció del nombre d’aficionats que es congreguin a la zona. En les darreres celebracions, es van arribar a concentrar unes 10.000 persones.

Els cossos operatius que participen en el dispositiu -Mossos, Guàrdia Urbana i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)- es col·locaran a la zona del carrer de Pelai entre el carrer de Balmes i la plaça de Catalunya.

Prèviament, la Guàrdia Urbana tallarà els accessos a la zona de Canaletes i la plaça de Catalunya, concretament els carrer de Pelai i Balmes i el carril de pujada de la Rambla. En funció del nombre de persones que hi assisteixin es podrien tancar algunes sortides del metro per evitar bloquejos.

A més, s’establiran controls als accessos per retirar als assistents ampolles de vidre i es demanarà als locals i bars que no serveixin begudes en gots o ampolles. Aquests dies previs ja s’han retirat contenidors, s’han buidat papereres i s’han donat avisos als conductors per tal que no aparquin a la zona les motocicletes. A més, es tancaran les estacions de Bicing més properes.

En cas de victòria del FC Barcelona,​​es realitzaria diumenge una rua pels carrers de la ciutat. El recorregut partiria a les 19.30 h de l’Estació del Nord i passaria per l’Arc de Triomf, la ronda Sant Pere, la plaça de Catalunya, el passeig de Gràcia, Aragó, l’avinguda de Roma, Comte d’Urgell, l’avinguda de Sarrià i fins a la travessera de les Corts. La Urbana desplegarà un ampli dispositiu per tallar el trànsit i facilitar el pas de la comitiva amb agents de la Unitat de Suport Policial (USP), de Trànsit i la Unitat Muntada, d’entre 150 i 180 agents.