Els tastaolletes tenen una cita el proper 4 de juliol al vespre al Poble-sec, on podran degustar desenes de plats tradicionals de l’Àfrica, l’Amèrica del Sud, Àsia, el Carib i Europa. Es tracta de la fi de festa del curs de formació Cuina del Món, un projecte de Sants-Montjuïc que busca unir persones de procedències diverses i afavorir la convivència al barri.

Els 18 alumnes del curs impartit per Alexandra Formació mostraran les seves habilitats culinàries i presentaran plats de 14 països: Eslovàquia, Geòrgia, Síria, Ghana, el Brasil, l’Equador, Colòmbia, Veneçuela, Cuba, el Perú, la Xina i Espanya. El Marroc rebrà una menció especial i es prepararan dues degustacions de cuina marroquina. Un altre país destacat serà el Nepal: els diners que es recullin dels tastets es destinaran a les víctimes del terratrèmol a través de l’associació Amics del Nepal.

La jornada se celebra per tercer any consecutiu a la plaça de Navas i, a més de la degustació, els infants també podran participar en un taller per fer gotets de pastís de formatge al Centre Cívic el Sortidor.