Una patrulla dels Mossos d’Esquadra va envestir un motorista aquest dilluns a la tarda a la plaça de John F. Kennedy, a Sant Gervasi – la Bonanova. Una usuària de les xarxes socials va penjar un vídeo en què es veu l’instant posterior a l’accident de trànsit, amb el conductor de la motocicleta estès a terra i com l’atenen els agents de la policia. Segons explica, la patrulla circulava en sentit contrari en el moment de la topada.

Els Mossos actuaven en un robatori a un domicili

Segons han explicat els Mossos d’Esquadra a betevé, la patrulla circulava a poca velocitat i amb els senyals prioritaris i acústics. Estava donant resposta a un robatori en un domicili quan va topar accidentalment amb la moto. El conductor de la motocicleta va resultar ferit lleu. La Guàrdia Urbana ha obert una investigació de l’accident.

El vehicle anava amb prioritaris i acustics, i a poc a poc, per això no va passar res més

L’actuació policial va acabar amb un detingut acusat de robatori. Es dona la circumstància que aquest dilluns els Mossos van fer diverses detencions a Barcelona relacionades amb robatoris a pisos. Es van detenir dos homes que volien robar en un àtic a l’Eixample i, en una actuació preventiva de robatoris a Sarrià, es van detenir dos lladres amb eines i marcadors que havien forçat l’entrada de dos edificis amb una radiografia.