Un grup de tres nois i dues noies van rebre una brutal pallissa la matinada de diumenge en sortir de la discoteca Twenties de Barcelona, al carrer del Rosselló. Els nois, que han presentat denúncia als Mossos d’Esquadra, van ser agredits de forma molt violenta i sense cap motiu aparent per un grup d’una quinzena de persones.

Segons expliquen aquest grup d’amics, van sortir de la discoteca Twenties a quarts de quatre de la matinada i esperaven un vehicle Cabify que els portés cap a casa. Va ser llavors quan es van apropar els agressors i li van dir a un d’ells, l’Èric, que deixés de mirar-los malament. Els nois van canviar de vorera i els van dir que no volien problemes, però no va servir de res, perquè immediatament se’ls van llançar a sobre sense contemplacions.

“Va ser una animalada”

L’Èric va rebre una puntada de peu al cap i va quedar insconscient al terra durant un quart d’hora. “No recordo res d’aquella nit”, admet. El seu amic, el Xavi, va rebre un cop d’ampolla a l’ull i va ser brutalment apallissat. “Va ser una animalada”, recorda el Joel, que té una fisura al nas i tot el cos massegat. També les dues noies van rebre cops en intentar separar-los. “No els coneixem de res”, asseguren. Tot i això, a través de les xarxes socials han pogut aconseguir vídeos de l’agressió que han fet arribar als Mossos. Critiquen, també, que els porters de la discoteca no van fer res per auxiliar-los.

Quan els agressors van fugir van arribar els Mossos d’Esquadra. Els nois, però, asseguren que no els van preguntar res i, com la baralla ja s’havia acabat, van marxar. També expliquen que l’ambulància que hi va anar només va fer una primera valoració i que van haver d’anar pels seus propis mitjans a l’Hospital de Bellvitge. Més tard van presentar una denúncia a la policia. “Esperem que no torni a passar”, diuen.