Un agent dels Mossos d’Esquadra que es trobava fora de servei va tenir un paper clau en la detenció de dos presumptes lladres, quan intentaven fugir d’un domicili del carrer d’en Robador, al barri del Raval, el 14 de juliol. Tots dos han ingressat a presó, després que els investigadors hagin demostrat la seva activitat delictiva habitual. L’un, de 21 anys, tenia 16 antecedents policials, 11 dels quals es corresponen a delictes contra el patrimoni. Mentre que l’altre, de 18 anys, acumulava 18 antecedents, 13 per delictes contra el patrimoni.

Els lladres van ser detinguts just després de cometre un robatori en un pis de Ciutat Vella, d’on van sortir corrent en ser sorpresos per la persona que hi vivia i que, en el moment dels fets, es trobava dormint. L’agent fora de servei va veure com els lladres fugien pel carrer d’en Robador i va poder retenir-los, al mateix temps que donava avís a patrulles uniformades, que van acabant detenint-los.

Entre els objectes que portaven a sobre els detinguts hi havia els que acabaven de sostreure, valorats en 975 euros, així com diverses targetes de crèdit i un rellotge d’alta gamma, que presumptament procedien d’un altre robatori. Els investigadors van poder constatar que una de les targetes pertanyia a un home que havia patit un furt aquella mateixa nit a Ciutat Vella.