Autor: Marc Lozano

Els Mossos d’Esquadra han detingut un dels presumptes autors de diversos robatoris en pisos de la Vila Olímpica que hi va haver durant el mes de maig. Es tracta d’un noi de 21 anys, amb 11 antecedents policials, que ja ha ingressat a la presó. Se li imputen un total de set robatoris amb força a domicilis, dos robatoris amb força a un gimnàs i un delicte d’estafa bancària amb targeta de crèdit.

La policia, que el va detenir el 29 de maig als voltants del carrer de Zamora per intentar accedir a l’interior de diverses plantes baixes de la zona, sospita que el jove actuava amb altres lladres, que ja han estat identificats. En el moment de la detenció, el noi anava acompanyat d’un menor inimputable, fet del qual es va informar a la Fiscalia de Menors.

Entre el 17 i el 27 de maig, diversos veïns de la Vila Olímpica van ser víctimes de robatoris a l’interior dels seus domicilis. Tots els fets van tenir lloc de nit, mentre les persones que hi vivien estaven dormint, i els immobles afectats eren, principalment, plantes baixes amb terrassa, als quals els lladres accedien saltant un mur i, després, obrint una porta o una finestra. En un dels domicilis van arribar a robar objectes per un valor de gairebé 7.500 euros. I, en alguns dels immobles, els lladres hi van arribar a entrar més d’una vegada.