Un home ha estat detingut per la seva presumpta relació amb la mort de forma violenta d’una menor a l’avinguda de Mistral, al barri de Sant Antoni. El cos l’han trobat els agents dels Mossos d’Esquadra aquest dimarts a primera hora de la tarda dins del local Mistral Birdi, un bar cafeteria que, segons els veïns, feia uns dos mesos que havia obert les portes. Els fets han passat cap a les 15.30 h i segons fonts properes al cas la Guàrdia Urbana ha localitzat el detingut prop del local. Els Mossos d’Esquadra, que s’encarreguen de la investigació, diuen que per ara es descarta que la mort sigui per violència de gènere.

Segons comenta una de les treballadores del bar, el propietari li va donar festa dimecres passat i dijous, quan va voler obrir el local, el seu cap li va dir que no feia falta. Des d’aleshores i fins a aquest dimarts el local no ha obert les portes i la treballadora assegura que no ha pogut tornar a contactar amb el cap.

Segons apunten alguns mitjans, la menor discutia amb el seu nòvio a l’avinguda de Mistral i va decidir entrar sola al bar. Diuen que minuts després el jove va cridar auxili perquè algú havia atacat la noia. Segons aquest relat, el propietari de la cafeteria, un home d’origen marroquí, va fugir en bicicleta del lloc dels fets i va ser arrestat per una patrulla de la Guàrdia Urbana cap a les 16 hores tacat de sang i en estat de xoc.