Comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 22 anys, a qui acusen d’haver robat de forma violenta un rellotge de luxe valorat en 30.000 euros a un turista que passejava pel centre de la ciutat. Els fets es remunten el 15 de maig passat, quan diversos joves van envoltar una parella de turistes i van sostreure d’una forta estrebada el rellotge a l’home. Aquest va seguir-los corrents, però no els va poder enxampar perquè el grup va pujar dalt d’un taxi i van fugir.

Seguidament, la parella de turistes van denunciar els fets a una comissaria de Ciutat Vella dels Mossos d’Esquadra i la descripció que van fer dels lladres va ser clau per localitzar el suposat autor. Van poder reconèixer-lo a través de fotografies i finalment la policia va identificar-lo. L’home ja tenia 11 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, principalment robatoris violents a la via pública.

En l’escorcoll al domicili del detingut, els Mossos d’Esquadra van efectuar la detenció i a dins l’immoble van trobar el rellotge sostret i un altre de color rosa, també de luxe; diversa documentació que no era seva i la roba que hauria utilitzat per cometre el robatori.

La investigació està oberta per identificar i detenir la resta de persones que hi van intervenir. El detingut ha ingressat a presó preventiva.