Un home de 97 anys amb patologies prèvies va morir aquest diumenge en un centre hospitalari de Barcelona, on havia ingressat divendres, 6 de març. Vivia en una residència barcelonina en la qual s’està fent un estudi de contactes per detectar possibles contagis. Mentrestant, s’han aïllat les persones amb afeccions respiratòries i el company d’habitació de l’home. També s’ha fet una neteja antisèptica a la planta on vivia.

L’altra víctima mortal ha estat una dona de 88 anys. Patia una pneumònia i insuficiència respiratòria. Tenia símptomes des del 27 de febrer i va ingressar a un hospital de Barcelona divendres, 6 de març. Ha mort aquest dilluns.

Amb aquestes ja són tres les víctimes mortals per coronavirus a Catalunya, després de la mort d’una dona de 87 anys que estava ingressada a l’Hospital Trias i Pujol.

23 casos nous de coronavirus

El Departament de Salut també ha informat que hi ha 23 casos nous confirmats de coronavirus a Catalunya, entre els quals hi ha dos nens petits. Un d’ells és un nadó de sis mesos i l’altre és un bebè d’un any. Tots dos presenten símptomes lleus i estan aïllats a casa.