L’artista italià Federico Mecozzi ha suspès el concert que tenia previst fer a la sala Luz de Gas pel coronavirus. El músic, que estava de gira per Europa, havia d’actuar aquest dimarts a les 21 h, però amb les mesures de confinament decretades a Itàlia no ha pogut sortir del país.

Mecozzi també ha cancel·lat l’actuació de Madrid. L’italià ho ha anunciat al seu Facebook, on ha expressat que “la situació que es viu és molt crítica“.

Dear Spanish friends,I’m really sad to communicate that tonight’s concert in Madrid and tomorrow’s in Barcelona are…

Posted by Federico Mecozzi on Monday, March 9, 2020

Els sons de Federico Mecozzi combinen pop, música clàssica contemporània i minimalisme. Mecozzi té 27 anys, toca el violí -entre d’altres instruments- i fa més de deu anys que col·labora amb el pianista i compositor Ludovico Einaudi. Seguidores i seguidors de l’artista li han mostrat escalf i li han desitjat “que estigui segur.” La seva gira per Europa, ‘Awakening’, va començar el 14 de febrer a Londres i havia d’acabar el 28 de març a Brussel·les. Amb la cancel·lació dels concerts, s’espera que s’anunciïn dates alternatives.

El mateix músic ha confirmat que les persones que havien comprat l’entrada per al seu concert tindran els seus diners reemborsats.