zbe

Un home de 35 anys ha mort aquesta matinada a causa d’una col·lisió múltiple amb cinc turismes afectats. L’accident es va produir aquest divendres a les 13.15 h a la ronda del Litoral en sentit Llobregat, al districte de Sant Martí. Dues persones més van ser ateses al lloc de l’accident i una va ser traslladada a un centre hospitalari.

És el primer conductor que mor aquest any a Barcelona i la catorzena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat aquest 2022, 11 de les quals són motoristes i dues són vianants. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

14 víctimes mortals el 2022, la majoria motoristes

Amb aquesta ja són 14 les víctimes mortals en accidents a Barcelona des que va començar el 2022. D’aquests, 11 eren motoristes. L’últim va ser un motorista de 48 anys que va morir en un accident amb un camió a Sarrià – Sant Gervasi el 16 de juliol. Un mes abans, el 16 de juny, va morir un home de 42 anys en perdre el control de la moto i topar contra el separador de la ronda de Dalt, a Sarrià – Sant Gervasi. Uns dies abans, l’11 de juny, un altre home de 29 anys va tenir un accident de moto mortal a la ronda de Dalt en col·lidir amb l’estructura de separació.