L’Ajuntament de Barcelona ha precintat el club de striptease Dollhouse, situat al final de la Rambla, per facilitar la pràctica de la prostitució. Segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar betevé, el local es va tancar la setmana passada i la sanció té una vigència de tres mesos de durada. El consistori ha pogut comprovar que les trobades es feien en un local situat a la part del darrere, els accessos del qual també s’han precintat.

El Dollhouse va obrir portes el febrer del 2019, tot i els recels que generava entre els veïns del barri pels usos que tindria aquest espai. La ballarina Chiqui Martí, que regentava el local quan es va inaugurar, defensava que el local tenia la llicència en regla i que no es tractava d’un prostíbul.

L’Ajuntament estava preocupat per l’activitat

El fet, però, és que l’Ajuntament ja va alertar des d’un primer moment que en faria “un seguiment acurat”. La mateixa regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, va alertar en aquell moment que vigilaria que els promotors s’ajustessin a l’activitat que els permetia la llicència. En cas d’incompliment, Pérez alertava de forma premonitòria: “Se’n requerirà el cessament i, si fos necessari, se’n faria el precintament”.

També precinten la botiga de Torrons Vicens

Per una qüestió ben diferent també s’ha precintat a la Rambla aquests últims dies un altre local per no ajustar-se al pla d’usos. Fa uns dies la Guàrdia Urbana també va precintar la botiga que Torrons Vicens ha obert al passeig. En aquest cas, l’Ajuntament va tancar el local perquè no tenia llicència d’activitat i perquè tampoc no havia demanat permís d’obres per adequar el local.