persecució policial

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha protagonitzat una persecució policial que ha acabat amb la detenció de dues persones que havien robat un cotxe i conduïen sense carnet de manera temerària. Segons el consistori, els fets van passar dilluns poc abans de les 17 h, quan un vehicles es va saltar un control de la Guàrdia Urbana.

Conducció temerària fins a l’Hospitalet

Tot va començar poc abans de les 17 h, quan un vehicle es va saltar un control d’alcoholèmia a l’avinguda d’Albert Bastardas, al barri de la Maternitat i Sant Ramon, al districte de les Corts. Aleshores, els agents van començar una persecució policial fins arribar a l’Hospitalet. Els detinguts circulaven sense respectar cap senyal i saltant-se tots els semàfors, posant en perill la seguretat de la resta de persones.

Va ser així, de fet, fins que els ocupants es van veure acorralats, van baixar del vehicle i van continuar la fuga a peu fins a amagar-se rere uns contenidors. Allà van ser localitzats i detinguts pels agents després de comprovar que el cotxe era robat i que duien dues matrícules, també robades, al maleter.