MÒNICA MIR "Vaja, molt relaxat. Ser enmig de tanta gent i amb tant silenci i tothom concentrat, pensant en ell mateix, tranquil. Emociona." BREOGÁN MESALLES "Doncs ara mateix una sensació de molta tranquil·litat, de trobar-me bé i gaudir del moment aquest." PATRÍCIA TRILLO "Molt relaxat, molt bé amb tu mateix. La veritat és que el fet de practicar ioga va molt bé, et fa sentir molt bé."

Tres practicants de ioga que volen expandir aquesta pràctica entre els barcelonins -Mercedes de la Rosa, Mónica Ponce i Xuan-Lan Trinh- han estat les impulsores d’aquest acte multitudinari. També s’hi han sumat algunes cases comercials.

L’encarregada d’impartir la classe de ioga  ha estat la professora californiana Lauren Imparato, mentre que un grup de 50 professors voluntaris han ajudat els assistents a reproduir les postures que els marcava l’instructora. A l’acte hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la model i professora de ioga Verónica Blume, que s’ha encarregat de fer la introducció de la classe.