Tenen un plat calent a taula cada migdia. El projecte solidari engegat per Rotary Internacional amb la col·laboració de la Fundació Futbol Club Barcelona, ja funciona a ple rendiment. És una iniciativa que va començar a Madrid i que ara té lloc aquí, a la Parròquia de Santa Tecla. JOAQUIM, rector de la Parròquia de Santa Tecla "De seguida vam dir que sí. Hi ha molta necessitat i esperem que duri mentre duri la crisi... després, que tothom es pugui guanyar la vida bé." Hi ha més de 90 voluntaris que ajuden a servir els dinars que cinc hotels de Barcelona cuinen i donen gratuïtament. En total atenen 50 persones diàriament que vénen a través de Càritas o dels serveis socials. El menjador obre a la una del migdia i s'adapta a les necessitats de diferents perfils. ANA MARIA HUERTA, responsable de menjador social Cafarnaúm "Hay mitad nacionales mitad sudamericanos y tenemos gente de todas las edades y con todo tipo de problemáticas. Es tan grave la situación que ya han nacido dos niños en este comedor y nos han pedido si les podíamos dar de comer." També fan campanyes de Nadal, donen roba i aquestes bosses plenes de menjar que han recollit de donacions del Banc dels Aliments, súpers, el Mercat de les Corts i persones a títol propi. Voluntaris de Càritas les preparen cada setmana. Quan van començar en feien 80 i ara, 150. CONSOL LLOPIS I ANNA MARIA SAPERES, Cáritas "Fem una bossa per família en funció dels membres i també fem les bosses passavolants, perquè hi ha sense sostres i a ells, per exemple, no els donem arròs, perquè no poden cuinar." Per continuar donant forma al projecte, volen adequar aquest espai per fer-lo més acollidor. Serà una sala d'espera amb llibres i jocs.

Es tracta d’un projecte que ha dissenyat Rotary Internacional amb la col·laboració de la Fundació del Futbol Club Barcelona. L’objectiu és millorar la qualitat de vida de tots aquells que no tinguin prou recursos per menjar. És per això que han obert aquest menjador social. Cinc hotels de Barcelona cuinen i donen el menjar gratuïtament i més de 90 voluntaris el serveixen. El perfil dels usuaris és molt divers, ja que atenen persones de qualsevol edat i nacionalitat.
A més, des de la campanya també organitzen campanyes per recollir joguines, roba i menjar. Preparen bosses amb aliments que obtenen del Banc dels Aliments, de súpers del barri, del Mercat de les Corts i de persones a títol propi.