Amb la mirada posada en les eleccions europees que tindran lloc al maig, la Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) ha convocat una manifestació aquest diumenge, 22 de març, a les 17 h a la plaça de la Universitat. L’objectiu és enfortir l’oposició unitària contra l’extrema dreta, el racisme i la xenofòbia.

El membre de la Unitat contra el Feixisme i el Racisme David Karvala considera que “el racisme és un problema cada vegada més greu en molts països europeus, així que, tant en les eleccions europees com en el debat polític en general, s’ha d’exigir als partits polítics i institucions que no utilitzin discursos xenòfobs i que no donin suport a discursos feixistes respecte a la qüestió nacional i a les llibertats sexuals”. La UFCR té el suport de la FAVB, CCOO, ICV-EUiA, PSC, ERC, la CUP i SOS Racisme, entre altres associacions.

Coincidint amb la jornada internacional contra el feixisme i el racisme, també s’han convocat manifestacions a Londres, París, Nova York, Chicago o Melbourne.