Després de la inauguració oficial del 080 Barcelona Fashion, a la qual han assistit diversos representants del govern, Mango ha estrenat la passarel·la amb la col·lecció de tardor-hivern 2013. En la nova col·lecció dominen el color negre i els tons pastel amb efecte desgastat, al costat d’estampats que continuaran marcant la moda.

Entre les novetats d’enguany, destaca la instal·lació de les anomenades “pop-up stores” a l’exterior de l’edifici per donar-los més visibilitat. En la primera edició del 080 Barcelona Fashion al DHUB, aquestes botigues efímeres es trobaven a dins. Des de l’organització, remarquen que només és la segona edició del certamen que es fa en aquest espai i que encara s’estan adaptant per adequar-lo a les necessitats de la fira.

Després d’un cap de setmana en què els operaris han treballat de valent per tenir-ho tot a punt, comencen cinc dies de moda en tots els sentits. Al DHUB hi haurà, a més de desfilades, conferències i activitats sobre el sector. Entre aquestes destaca una classe magistral del fotògraf de moda Manuel Outumuro.