La Xarxa de Suport als Assentaments ha convidat els representants polítics per tal que vegin sobre el terreny les condicions en què es viu a l’assentament més gran de la ciutat, on es calcula que passen cada dia unes 300 persones. Després de la visita, els ocupants de la nau s’han reunit en assemblea i els han explicat quines són les seves reivindicacions.

Les peticions les faran arribar també a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, amb qui es reuniran aquest dimarts a les cinc de la tarda. Representants de la Xarxa de Suport als Assentaments i dels qui habiten aquest immoble del carrer de Puigcerdà volen traslladar-li les seves reivindicacions pel que fa a tres àmbits: treball, habitatge i regulariztació. L’objectiu és que el consistori els garanteixi que, després del desallotjament previst per a aquest juliol, tindran un lloc digne on viure i un altre per treballar-hi.

Coincidint amb la reunió, l’Assemblea Solidària contra el Desallotjaments ha convoca una concentració davant de l’Ajuntament en solidaritat amb els afectats per l’ordre de desallotjament decretada per la jutgessa.