La Sala de Plens de Nou Barris ha quedat petita per acollir els nombrosos col·lectius veïnals que hi han participat. Hi han assistit veïns de la Trinitat Nova que es queixen de la inseguretat que viuen al seu barri, els col·lectius que demanen la reobertura de les urgències nocturnes del CAP Guineueta, treballadors de diverses línies d’autobusos, veïns de Ciutat Meridiana i membres de la plataforma Nou Barris Cabrejada.

L’audiència pública s’ha hagut d’interrompre en diverses ocasions, per les reiterades demandes dels veïns cap a la regidoria. Veïns de Ciutat Meridiana han mostrat plats buits que simbolitzaven la carestia que passen algunes famílies del barri. La regidora, Imma Rognoni, ha fet diverses crides a l’ordre, i després de la tercera, ha decidit abandonar la sala i donar per tancada l’audiència. Els veïns han denunciat empentes de la seguretat privada i dues agressions a la sortida.

No és la primera vegada que un acte a la Sala de Plens del districte de Nou Barris acaba amb polèmica. El desembre de 2012, els veïns que assistien al plenari van abandonar la sala en senyal de protesta perquè, segons ells, la regidora del districte no responia a les propostes que les entitats li havien fet arribar. / vídeo de Lorena Sopena