Tres quilòmetres 800 metres d'entrepans. Rècord Guinnes del món: ho ha mesurat metre a metre aquesta jutgessa, que ha vingut expressament des de Londres. 80 professors i alumnes d'una escola d'hosteleria de la ciutat han estat tota la matinada untant 7.500 barres de pa d'una marca coneguda de crema de cacau, l'empresa de fet, de qui ha estat la iniciativa. VINYET CAPDET, cap d'estudis de l'escola "Una feinada de por a obrir les barres, posar tota la nocilla i ha estat el temps a favor, també la nocilla estava una mica més tova." S'han cuidat tots els detalls per aconsegui l'entrepà més llarg del món per també per garantir-ne la qualitat i tots els requisits de seguretat alimentària. XAVIER RAMON, gerent de Triticum "Ens vam posar ahir a primera hora a fabricar tot aquest pa. Fermentacions de 24 hores, tot cuit amb un forn de sol." Un entrepà que des de mig matí es reparteix entre el públic però que majoritàriament es donarà a entitats col·laboradores amb la Fundació Banc dels Aliments. Una iniciativa que dóna el tret de sortida a la campanya "La fam no fa vacances" promoguda per la mateixa fundació. JORDI PEIX, vicepresident de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona "Penseu qua a Barcelona el 50 per cent de persones no poden sortir de la ciutat, no poden fer vacances i d'aquest 50 per cent que no poden fer vacances la meitat no tenen com acabar el mes. Enguany tenim un problema adicional que és que Europa no ha fet els deures i aquell aliments que havien d'arribar no han arribat, per tant hem hagut de fer una crida a la societat." Per això Nutrexpa, l'empresa que ha organitzat aquest acte, ha donat 25.000 quilos dels diferents productes que elaboren i animen que tothom, amb el seu granet de sorra, col·labori perquè aquest estiu cap rebost no quedi buit.

Els organitzadors han repartir l’entrepà entre el públic però majoritàriament l’han donat a entitats col·laboradores amb la Fundació Banc dels Aliments. Una iniciativa que marca l’inici de la campanya solidària “La fam no fa vacances”, organitzada per la mateixa fundació.

El rècord Guinnes ha estat ha mesurat metre a metre per una jutgessa que ha vingut expressament des de Londres. 80 professors i alumnes d’una escola d’hosteleria de la ciutat, CETT, han estat tota la matinada untant més de 7.500 barres de pa amb Nocilla, la marca de qui ha estat la iniciativa.

S’han cuidat tots els detalls per aconseguir l‘entrepà més llarg del món per també per garantir-ne la qualitat i tots els requisits de seguretat alimentària. Un pa elaborat per l’empresa Triticum amb ferments naturals i ingredients de primera qualitat, diuen.

Nutrexpa, l’empresa que ha organitzat aquest acte, ha donat a més 25.000 quilos dels diferents productes que elaboren a la Fundació Banc dels Aliments i ha animat que tothom, amb el seu granet de sorra, col·labori perquè aquest estiu cap rebost no quedi buit.