Només sis dels 29 acusats han fet ús de l’últim torn de paraula, una oportunitat que sempre dóna el tribunal als processats per poder esclarir algun punt que creguin que no ha quedat clar durant el judici just abans de donar el cas vist per a sentència. Tots ho han aprofitat per reafirmar la seva innocència. Diuen que no tenen res a veure amb els fets dels quals els acusa la fiscalia. I un d’ells ha anat més enllà: “Soy del Real Madrid, poco Boixos Nois puedo ser. A esta gente no la conozco. Si tan malos fuesen, llevarían cuernos, serían el diablo y me hubiesen matado porque soy del Madrid”. Un altre s’ha declarat seguidor “a mort” del Betis.

També hi ha hagut paraules de gratitud per al tribunal. És el cas de César Iván M., que ha volgut mostrar la seva gratitud per l’honestedat i el “savoir faire” a l’hora d’aplicar ordre, rigor i mà esquerra. Durant tot el procés, sovint la presidenta del tribunal ha hagut de cridar l’atenció als acusats perquè estaven xerrant i rient mentre estaven declarant alguns dels testimonis del cas. Dilluns, va arribar a fer fora un d’ells perquè de males maneres li va demanar explicacions pel fort desplegament policial que hi havia dins de la sala de vistes. Un incident que va acabar amb greus enfrontaments entre els acusats i la policia.

La fiscalia demana per als processats penes que van dels dos als 120 anys de presó. Els acusa, entre d’altres, d’extorquir els propietaris de locals d’oci de Barcelona i de donar pallisses per encàrrec. El tribunal s’ha compromès a tenir llesta la sentència en menys de tres setmanes.