JOAN PUJOL, Col·lectiu de Joves Vallvidera "Considerem que el Parc de Collserola és per gaudir-lo, per anar en bici, passejar i gaudir de la natura. I això creiem que no és compatible amb veure-hi personal armat i disfressat de soldat."

Els manifestants han demanat que cessin les activitats armades i les que no ho són a l’interior del parc Natural de Collserola. Consideren que és un espai per gaudir d’altres tipus d’activitats. Hi han anat veïns de Vallvidrera, persones que viuen a d’altres barris a tocar del parc i també alguns pares i mares de l’Escola Els Xiprers, un centre escolar que hi ha a l’interior del parc i que també van denunciar la situació.

La protesta es van convocar dimecres després que BTV va difondre les imatges d’un veí de les Planes en què es veien dos militars armats i camuflats entre els arbustos del parc.

Els veïns denuncien que ja fa 30 anys que l’exèrcit fa maniobres al parc, però alerten que en els darrers temps han augmentat. A més han demanat a l’Ajuntament que hi intervingui, tot i que el consistori ja s’hi va pronunciar i va dir que poca cosa hi podia fer.