Els operaris han retirat a primera hora de la tarda els vidres del Palau de la Música malmesos ahir al vespre. Les jardineres han tornat a ocupar el seu lloc, tot i que algunes s'hauran de replantar. El centenar de contenidors cremats dels carrers del centre s'han substituït al llarg del matí. L'Ajuntament xifra en 120.000 euros els danys provocats en el mobiliari urbà. Tot i així, fa un balanç positiu de la jornada d'ahir. JOAQUIM FORN, primer tinent d'alcalde "La imatge d'aquesta vaga ha estat la gent que ha sortit al carrer, crec que ha estat la imatge més important, la gran quantitat de gent que ha sortit al carrer per expressar de forma legítima les seves reivindicacions. I la feina de prevenció desenvolupada per tots ha permès actuar amb rapidesa per evitar l'actuació d'aquells que volen aprofitar qualsevol ocasió per pertorbar la convivència a la ciutat." A diferència de la vaga general del 29 de març, durant la jornada d'ahir les grans botigues del centre NO van patir desperfectes destacables. Avui han tornat a aixecar les persianes amb total normalitat. Això sí, el rastre dels manifestants encara era visible en alguns locals. També a la via Laietana, on les dues furgonetes de la Policia Nacional que es van cremar ja s'han retirat.

Els operaris han retirat els vidres del Palau de la Música malmesos i han substituït el centenar de contenidors cremats. Les jardineres han tornat a ocupar el seu lloc, tot i que algunes s’hauran de replantar. Les dues furgonetes de la Policia Nacional que ahir es van cremar davant de la comissaria de la via Laietana també s’han retirat.

A diferència de la vaga general del 29 de març, durant la vaga de dimecres les grans botigues del centre no van tenir desperfectes destacables i han pogut reobrir amb normalitat.

Malgrat les destrosses, l’Ajuntament valora positivament la jornada de vaga. El primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, considera que “la feina de prevenció ha permès actuar amb rapidesa per evitar l’actuació dels que volen aprofitar qualsevol ocasió per pertorbar la convivència a la ciutat.”