La crema de tres vehicles als voltants de la prefectura de policia de la via Laietana enfronta la Delegació del Govern amb el Departament d’Interior. Llanos de Luna ha criticat que els Mossos no van protegir l’edifici i els vehicles que hi havia aparcats: “Lamento l’absència del dispositiu i que, malgrat les peticions a la conselleria d’Interior, no s’hagi garantit la seguretat ciutadana i l’ordre públic”. La delegada recorda que els Mossos tenen la competència en seguretat que havien d’haver garantit.

Interior lamenta les “contradiccions” de Llanos de Luna

El Departament d’Interior ha contestat a les paraules de la delegada i assegura que aquesta va refusar la protecció oferta a la via Laietana. Fonts del departament asseguren que van oferir protecció tant a la seu de la Delegació del Govern com a la Direcció Superior de Policia Nacional. Interior manté que va ser la mateixa delegada qui va rebutjar la protecció a la prefectura i va acceptar la de la delegació.

Interior lamenta les contradiccions de Llanos de Luna i assegura que no van poder “reaccionar a temps” per evitar la crema dels vehicles.