És conegut per defensar, des de fa anys, els drets de les persones sense sostre a la ciutat i a tot l’estat i és una de les cares visibles de la Casa de Cadis, un espai autogestionat per a persones que no tenen llar i promogut pels impulsors del projecte Welcome sensesostre.

Aquest divendres Lagarder Danciu ha interromput en el ple municipal per denunciar les condicions en què es troben les persones sense sostre a la ciutat i la manca d’ajudes per part del govern municipal. Des de la zona reservada al públic, ha acusat l’alcaldessa, Ada Colau, de “no fer res” per les famílies refugiades que es troben al carrer i l’ha instada a retirar de la façana de l’Ajuntament la pancarta en què es pot llegir “Welcome refugees”. Lagarder també ha carregat contra PP i Ciutadans, dues formacions a les quals ha titllat de feixistes. S’ha dirigit directament a la regidora Marilén Barceló i li ha preguntat si considera que les persones sense llar “són escombraries”. Durant els dos minuts d’intervenció, l’alcaldessa, Ada Colau, li ha demanat en diverses ocasions que no interrompís el ple. Finalment ha estat expulsat de la sala de plens. 

No és la primera vegada que Lagarder Danciu interromp en actes polítics per cridar consignes en defensa de les persones sense llar. Comparteix les seves intervencions a través de Twitter, on té pràcticament 29.000 seguidors.