judici abús sexual

(ACN) L’Audiència de Barcelona ha jutjat aquest dimecres un home i una dona per abusar sexualment d’un menor d’edat, veí de Mollet del Vallès, la matinada del 2 al 3 d’abril del 2019, a la discoteca Arena de Barcelona. El jove, que tenia 16 anys, va poder entrar al local sense que li demanessin la documentació i els dos adults li haurien fet petons i tocaments. A més, segons la versió del menor, l’home va arribar a penetrar-lo en un lavabo. Durant aquelles hores també hauria consumit cocaïna i cànnabis.

Els porters del local han dit que no recordaven els acusats, tot i que a les càmeres de vigilància es veu com el menor va accedir al local sense que li demanessin la documentació, va comprar les entrades i va anar almenys tres cops a la barra per adquirir begudes, entre les quals almenys tres xarrups de tequila. Després va sortir a fumar i va tornar a entrar sense cap problema.

La DGAIA va decretar desemparament preventiu del menor

Al matí del 3 d’abril, una dona va trobar el menor i l’acusada en una plaça de Mollet del Vallès cap a les 8.40 h i va avisar una patrulla de la Policia Local perquè el noi teòricament hauria d’anar cap a escola. Tots dos tenien símptomes evidents d’haver begut i consumit drogues. Els agents van identificar l’acusada i ella va anar a buscar la mare del noi. Quan va arribar la mare, embarassada, va tenir un desmai i el noi va començar a sagnar pel nas. Tots dos van acabar a l’hospital i al noi li van detectar danys compatibles amb una penetració anal. A més, es va confirmar el consum de drogues.

La DGAIA va decretar el seu desemparament preventiu, es va suspendre la pàtria potestat i el van ingressar a un centre d’acollida de menors.

La fiscalia demana penes de 13 i 17 anys de presó

La fiscalia demana 13 anys de presó per a l’acusada i 17 per a l’acusat. El menor s’ha escapat del centre d’acollida on es trobava i no ha declarat, mentre que la seva mare no s’ha presentat. El judici continuarà d’aquí a unes setmanes per poder interrogar el menor, que està fugat, la seva mare i els acusats, què són a presó.