mascaretes-carrer-280521

(ACN/redaccio) L’Audiència de Barcelona ha començat a jutjar aquest dijous un home acusat de violació d’un altre home a la cambra fosca d’una discoteca del carrer de Balmes. Els fets van passar als volts de les cinc de la matinada del 26 de gener del 2020. La fiscalia i l’acusació particular demanen 10 anys de presó per a l’acusat, a més d’una indemnització per a seqüeles i els danys morals.

En la primera sessió han ofert versions ben diferents. L’acusat ha assegurat que tot el contacte sexual, incloses dues penetracions, van ser totalment consentides, i relata que van sortir junts de la cambra fosca i es van intercanviar els telèfons mòbils. Ha explicat que li va sorprendre la denúncia i que no en sabia el motiu. Pel que fa al denunciant, ha explicat que, tot i que una part de la relació va ser consentida, l’acusat li va baixar els pantalons i el va violar, fent servir la força.

Seqüeles psicològiques del denunciant

El denunciant ha declarat a porta tancada i amb separació visual respecte a l’acusat. L’ha acompanyat un amic que ha explicat que pateix seqüeles psicològiques i que no ha volgut tornar mai més a una cambra fosca, a més de tenir problemes sexuals amb algunes de les seves parelles.