Ciutat de la Justícia

El jutjat número 3 de Barcelona ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança pel presumpte agressor sexual detingut a Gràcia aquest dilluns. Se li atribueixen dos delictes d’abusos sexuals i tres d’agressió sexual. Dos d’aquests fets van passar divendres a la nit a Sarrià – Sant Gervasi amb poca diferència de temps.

A la investigació dels Mossos d’Esquadra ja es relacionava el detingut amb tres fets delictius més, a part dels ocorreguts divendres a Sarrià – Sant Gervasi. A l’ordre de detenció també se li atribueix un abús sexual comès el 29 de novembre del 2020 al carrer de Girona, una agressió sexual el 10 de gener al carrer de Quevedo i una agressió sexual al carrer de Santaló el 22 de gener.

Segons les indagacions de la policia, en totes les agressions i abusos el detingut va simular ser el repartidor d’una empresa per no cridar l’atenció de les víctimes. La llicència que utilitzava constava a nom d’una altra persona, que ha declarat que li va cedir el detingut en qualitat de subcontracta. Les víctimes eren assetjades a les zones comunes de l’edifici quan pujaven a casa seva.

Gravació de l’agressió

Entre les proves que formen part de la investigació policial hi ha la gravació de l’última de les agressions de Sarrià – Sant Gervasi que va realitzar el detingut amb el seu telèfon mòbil. Segons els agents, a aquest vídeo s’observa l’existència de diversos tatuatges a la mà que es corresponen amb el mateix home. A més, els Mossos d’Esquadra també han ubicat el terminal del presumpte agressor a l’immoble on es va produir la primera agressió de divendres a la nit.

En el cas de l’agressió del 10 de gener, també consta la ubicació del telèfon mòbil al lloc dels fets i fotografies de les càmeres de seguretat, segons la investigació policial. Als fets del 18 de gener, a més de la ubicació del terminal, consta un informe fotogràfic de la bicicleta i de les càmeres de seguretat.