Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte agressor sexual de dues dones que van ser atacades divendres al districte de Sarrià – Sant Gervasi. Es tracta d’un home de 32 anys que, segons la policia, podria estar implicat en tres atacs similars més ocorreguts en les darreres setmanes a Barcelona.

La policia catalana va arrestar-lo aquest dissabte passat a Gràcia, en el marc d’una investigació que encara ara continua oberta. Ha estat hores després de fer-se pública la detenció quan la policia catalana ha comunicat que la Unitat Central d’Agressions Sexuals del cos relaciona el presumpte agressor amb tres delictes sexuals més.

Els darrers fets, els de Sarrià – Sant Gervasi, van passar divendres a la nit amb poca estona de diferència i, des del començament, la investigació policial ja apuntava que els va cometre la mateixa persona. Tot i que en un inici es va tractar un dels casos com un delicte d’abusos sexuals, finalment s’estan investigant tots dos com a agressions sexuals, un delicte considerat més greu en el Codi penal.