Una de les relacions que ha admès es va produir el 17 d’octubre del 2015 amb una noia que va conèixer en un bar de la Gran Via i amb qui diu que va acordar tenir relacions en el portal de casa seva. Ha negat amenaçar-la amb un tornavís, obligar-la a fer-li una fel·lació i robar-li 70 euros, tal com sostenen les acusacions. L’altre cas que ha explicat l’investigat va ser el 31 de gener del 2016 quan, segons l’acusat, ell volia robar-li diners, però finalment la noia li va proposar mantenir relacions a canvi que no li tragués 10 euros. Per l’advocat de la víctima, Jordi Oliveras, aquest relat és “inversemblant i totalment absurd” i no se sosté amb les declaracions de les víctimes que van ratificar les agressions ni amb les proves que l’incriminen, entre les quals, proves d’ADN i d’esperma de cadascuna de les suposades violacions.

En la declaració, l’acusat ha explicat que era consumidor habitual de cocaïna des dels 18 anys i que sovint entrava a portals de domicilis per consumir amb més comoditat i intimitat. Això, segons ell, és el que intentava fer el 5 de març del 2016, quan els Mossos d’Esquadra el van detenir després de perseguir pel carrer del Consell de Cent una noia jove i entrar dins el seu portal. Els agents el van arrestar perquè va seguir el mateix “modus operandi” i tenia els mateixos trets físics d’un home que buscaven acusat de diverses d’agressions sexuals. A més, l’investigat duia unes tisores i en l’escorcoll del vehicle els agents van trobar tornavisos i també recanvis de cúters, eines amb les quals suposadament amenaçava les víctimes per mantenir relacions. L’acusat ha assegurat, però, que les utilitzava per treballar, ja que era electricista.

“És un veritable depredador sexual”

La fiscalia li demana 90 anys de presó per cinc agressions sexuals i quatre robatoris amb intimidació, un dels quals en grau de temptativa. La representant del ministeri públic el considera un “veritable depredador sexual” perquè en quatre mesos (de l’octubre del 2015 al gener del 2015) va cometre quatre agressions sexuals i anava armat. En l’últim torn de paraula, l’acusat ha contestat dient que si va ser un depredador va ser per la cocaïna. Els lletrats de l’acusació i també la fiscalia alerten, però, que els metges forenses no han trobat cap vincle entre el consum de droga i la seva conducta i asseguren no es pot dir que tingui dependència a aquesta substància.

Pel que fa la seva defensa, ha qüestionat totes les proves que l’incriminen i ha demanat l’absolució. En cas de condemna, però, ha sol·licitat que es tingui en compte que va actuar sota l’efecte de la cocaïna i ha sol·licitat que la privació de llibertat sigui de 20 anys de presó com a màxim. L’home tenia un antecedent de vuit mesos de presó per abusos sexuals el 2014, una pena que no va complir perquè se li va suspendre.