Xips de patata d’aperitiu, remenat d’ous d’entrant, bacallà arrebossat amb salsa de mostassa de primer i pollastre al curri de segon. Tot acompanyat amb pa groc i amb pastís de llimona de postres. Tots els plats del sopar han estat grocs, un enginy de la cuinera Ada Parellada que ha organitzat l’àpat en solidaritat amb els presos. Tots els beneficis es destinen a les caixes de resistència de les entitats sobiranistes.

El groc ha estat el color predominant, tant a dins dels plats com a les cadires. Entre les persones que hi han participat s’hi han  vist molts llaços grocs. Molts directament s’han vestit de groc amb samarretes, jerseis i vestits d’aquest color.

Cadascun dels 120 comensals han pagat uns 80 euros per seure al Sopar Groc. Un àpat al qual hi han assistit familiars de presos, com ara les dones de Jordi Cuixart, Txell Bonet, i de Jordi Sànchez, Susanna Barreda. També hi han participat els vicepresidents de les entitats sobiranistes, Marcel Mauri d’Òmnium Cultural, i Agustí Alcoberro de l’ANC.

La cuinera i propietària del restaurant Semproniana, Ada Parellada, ha contractat seguretat privada per a l’esdeveniment. Una persona ha custodiat en tot moment la porta. De fet, tot i que no hi ha hagut incidents destacable, un grup de menys de deu persones han fet el seu sopar particular a les portes de l’establiment, amb missatges contraris als independentistes.